+

Hasselnötsmaräng

Vid servering

  1. Ugnen

    Förvärm ugnen till 145 grader.
  2. Hasselnötsmaräng

    • Mixa hasselnötterna till mjöl i en matberedare.
    • Blanda hasselnötsmjölet med florsocker och bovetemjöl.
    • Vispa äggvitorna och sockret till en fast konsistens och vänd försiktigt ner massan i mjöl- och nötblandningen.
    • Vänd slutligen försiktigt ner Carte d’Or Karamell-toppingen i marängsmeten.
    • Spritsa utmarängssmeten i runda cirklar på en bakplåt i önskad storlek. Låt dem torka i cirka en kvart. Baka mitt i ugnen i 12–15 minuter.

  3. Vid servering

    • Vispa Knorr Visp 31 % med vaniljsocker och akaciahonung till en hård kräm.
    • Lägg krämen i makronerna och servera med färska bär.

  4. Tips!

    • Adderahackade torkade bärtill hasselnötsmarängen och/eller garnera desserten med riven choklad.
+

Continue

Register

Title

Bullet Point text