Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Metod

  • Vetemjöl 260.0 g
  • Socker, ljust muscovado 225.0 g
  • Kakaopulver 40.0 g
  • Bikarbonat 8.0 g
  • MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml 15.0 g
  • Rapsolja 80.0 ml
  • Vatten 250.0 ml
  • Vaniljsocker 3.0 g
  • Salt 3.0 g

Choklad topping

  • 100g Vegan margarin
  • Kakaopulver 40.0 g
  • Socker, florsocker 500.0 g
  • Kaffe, espresso 50.0 ml
  1. Metod

    • Blanda samman mjöl, socker, kakao, salt, vaniljsocker och bikarbonat.
    • Separat, blanda samman MAILLE Vitvinsvinäger, olja och vatten.
    • Blanda vått och tort till en jämn smet.
    • Smörj och en kakform och häll i smeten.
    • Baka vid 175 grader i 28-30 minuter tills stickan är ren.
    • Låt kakan svalan.

  2. Choklad topping

    • Rör smält margarin med kakao. 
    • På låg hastighet: vispa samman chokladmix med florsocker, vatten och vaniljextrakt. 
    • Öka hastigheten och vispa blandningen i 5 minuter tills den är jämn och krämig.