Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rogan Josh

  • Lamm, grytbitar 1.0 kg
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Spiskummin, hela 15.0 g
  • Lagerblad 5.0 st
  • Korianderfrö, malen 25.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 60.0 g
  • Vatten 700.0 ml
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 400.0 g
  • Salt(1) 6.0 g
  • Svartpeppar malen 2.0 g
  • Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  1. Rogan Josh

    • Blanda samman köttet med löken, Knorr Professional Kryddpuré, spiskummin, lagerblad och koriander.
    • Bryn köttet i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin tills det fått fin färg. Tillsätt SLOTTS Tomatpuré och vänd runt ordentligt. Häll på vatten, Knorr Tomatino och Knorr Oxfond.
    • Koka upp, sänk till medelvärme och sjud tills köttet är mört. Lammkött har kortare tillagningstid än nötkött.
  2. Vid servering

    • Smaka av och justera kryddningen med salt och peppar före servering.