Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Botten

  • Socker, florsocker 95 g
  • Mandelmjöl 30 g
  • Vetemjöl 250 g
  • Ägg, färska 60 g
  • Vaniljstång, hel 1 st
  • Salt 1 g
  • Milda Mat- och Bakmargarin, Mjölkfritt 24 x 0,5 kg 150 g

Fyllning

  • Gelatin, blad 2 st
  • Choklad, vit 150 g
  • Hallon, puré 100 g
  • Socker 90 g
  • Ägg, färska 180 g
  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 200 g
  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg - Nytt artnr v 19 2019 - 67740996 250 g

Garnering

  • Hallon, färska 200 g
  • Blommor, ätliga 10 g
  1. Botten

    • Skär Milda Mjölkfritt Mat- och bakmargarinet i tärningar och blanda med dem torra ingredienserna i en matberedare.
    • När den har en sandig konsistens blanda i ägget, mixa tills degen precis går ihop.
    • Lägg den i kylen och kavla sedan ut den 3mm tjock.
    • Stansa ut med en rund utstickare och klä tartelettringarna.
    • Baka tartletterna gyllenbrun i ca 10 min på 175°C och låt svalna.
  2. Fyllning

    • Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten.
    • Vispa ägg och socker poröst.
    • Smält chokladen över vattenbad (max 45°C).
    • Smällt gelatinet med lite av hallonpurén och blanda sen med resterande puré.
    • Häll hallonblandningen över dem uppvispade äggulorna och tillsätt Crème Bonjour.
    • Tillsätt sedan den smälta chokladen under omrörning.
    • Vispa upp Knorr Visp 30% så den är lättvispad.
    • Vänd ner Knorr Visp 30%i hallonblandningen med en slickepott till en jämn smet.
    • Häll upp smeten i dem gräddade tartelettskalen och frys i minst 2 timmar.
  3. Garnering

    • Garnera med hallonen och blommorna uppe på cheesecaken.