+

Botten

Fyllning

Garnering

  • Hallon, färska 200 g
  • Blommor, ätliga 10 g
  1. Botten

    • Skär Milda Mjölkfritt Mat- och bakmargarinet i tärningar och blanda med dem torra ingredienserna i en matberedare.
    • När den har en sandig konsistens blanda i ägget, mixa tills degen precis går ihop.
    • Lägg den i kylen och kavla sedan ut den 3mm tjock.
    • Stansa ut med en rund utstickare och klä tartelettringarna.
    • Baka tartletterna gyllenbrun i ca 10 min på 175°C och låt svalna.
  2. Fyllning

    • Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten.
    • Vispa ägg och socker poröst.
    • Smält chokladen över vattenbad (max 45°C).
    • Smällt gelatinet med lite av hallonpurén och blanda sen med resterande puré.
    • Häll hallonblandningen över dem uppvispade äggulorna och tillsätt Crème Bonjour.
    • Tillsätt sedan den smälta chokladen under omrörning.
    • Vispa upp Knorr Visp 30% så den är lättvispad.
    • Vänd ner Knorr Visp 30%i hallonblandningen med en slickepott till en jämn smet.
    • Häll upp smeten i dem gräddade tartelettskalen och frys i minst 2 timmar.
  3. Garnering

    • Garnera med hallonen och blommorna uppe på cheesecaken.
+

Continue

Title

Bullet Point text