Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pumpa soppa

  • Pumpa, butternut tärnad 2.0 kg
  • Margarin, flytande 100.0 g
  • Lök, tärnad 160.0 g
  • Äpple (Aroma) 360.0 g
  • Vatten 2.0 l
  • Grädde eller gräddalternativ 100.0 ml
  • Citron, zest av 4.0 g
  • Citron, juice färskpressad 60.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 50.0 g
  • Vitlök, hackad 25.0 g

Till servering

  • Yoghurt, turkisk 150.0 g
  • Vitlök, hackad
  1. Pumpa soppa

    • Fräs lök, pumpa och äpple i matfett 5 minuter. Rör med jämna mellanrum i blandningen. Tillsätt vatten och Knorr Hönsbuljong lågsalt, och låt pumpan sjuda mjuk i vätskan 20 minuter.
    • Häll ner grädde, citron saft, citron skal, vitlök, ingefära och Knorr Kycklingfond, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chili puréoch koka upp. Mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera soppan toppad med rostade pumpakärnor, färsk koriander och en klick yoghurt. Nybakat bröd och ost är också gott till.