Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pumpa soppa

  • Pumpa, butternut tärnad 2.0 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 100.0 g
  • Lök, tärnad 160.0 g
  • Äpple (Aroma) 360.0 g
  • Vatten 2.0 l
  • Knorr Hönsbuljong, lågsalt, pulver 3 x 1 kg - UTGÅTT v50 2018 32.0 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 100.0 g
  • Citron, zest av 4.0 g
  • Citron, juice färskpressad 60.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 50.0 g
  • Vitlök, hackad 25.0 g
  • KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 60.0 g

Till servering

  • Yoghurt, turkisk 150.0 g
  1. Pumpa soppa

    • Fräs lök, pumpa och äpple i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 5 minuter. Rör med jämna mellanrum i blandningen. Tillsätt vatten och Knorr Hönsbuljong lågsalt, och låt pumpan sjuda mjuk i vätskan 20 minuter.
    • Häll ner Knorr Visp 31%, citron saft, citron skal, vitlök, ingefära och Knorr Kycklingfond, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chili puréoch koka upp. Mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera soppan toppad med rostade pumpakärnor, färsk koriander och en klick yoghurt. Nybakat bröd och ost är också gott till.