Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Karamellisera annans

  • Ananassallad, skuren i bitar (3 cm) 500.0 g
  • Brun farin 30.0 g

Dressingen

  • Limejuice 50.0 ml
  • Jordnötter, rostade 150.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Vinäger, ris 20.0 g
  • Socker 20.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 320.0 ml

Till servering

  • Gurka, urkärnad och skivad 400.0 g
  • Mynta, blad 25.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 50.0 g
  • Jordnötter, rostade hackade 50.0 g
  1. Karamellisera annans

    • Lägg ananasskivorna på en bakplåt, strö över brun farin och baka i 5 minuter vid 200gradereller tills ananasskivorna blir gyllenbruna och karamelliserade. Låt dem svalna.
  2. Dressingen

    • Häll alla ingredienserna till jordnötsdressingen i en matberedare och mixa till tjock ochslät konsistens. Smaka av med salt.
  3. Till servering

    • Lägg upp ananas, gurka, myntablad och lök på ett fat. Strö över chiliskivor och hackade rostade jordnötter och ringla dressingen över salladen. Riv eventuellt över lite färskt limeskal.