Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost
Sojabönpasta är ett bra alternativ för de som inte kan eller vill äta gluten. Receptet fungerar givetvis lika bra till traditionell pasta.

Ingredienser
Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost
Sojabönspasta
/g
500.0 g
0%
Dinkelkorn, blötlagt över natten
/g
400.0 g
0%
Linser, beluga
/g
400.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
10.0 g
0%

Lök, tärnad
/g
25.0 g
0%
Svartkål
/g
800.0 g
0%
Ost, Präst
/g
150.0 g
0%
Ärtor, gröna
/g
500.0 g
0%
Cream cheese
/g
100.0 g
0%
Smöreller margarin
/kg
0.0 kg
0%
Citron
/g
200.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
4.0 g
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost
-
Sojabönspasta 500.0 g
-
Dinkelkorn, blötlagt över natten 400.0 g
-
Linser, beluga 400.0 g
-
Lök, tärnad 25.0 g
-
Svartkål 800.0 g
-
Ost, Präst 150.0 g
-
Ärtor, gröna 500.0 g
-
Cream cheese 100.0 g
-
Smöreller margarin
-
Citron 200.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
-
Salt 6.0 g
Förberedelser
-
Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost
- Koka upp rikligt med saltat vatten, koka pastan och häll av vattnet.
- Koka ärtorna i ca 1 minut, låt svalna och lägg dom i en matberedare med cream cheese och lite salt.
- Koka dinkelkorn enl frp (blötläggs dagen Innan) Går också bra med matvete.
- Koka linser enligt förpackning. Häll av vattnet. Fräs lök i smör, strimla och lägg i svartkål, Knorr Professional Vitlök kryddpurè och avsluta med dinkelkorn och linser.
- Riv skalet och pressajuicen ur citronerna.
- Blanda alla ingredienser, smaka av med salt, svartpeppar och servera med färskriven lagrad prästost.