Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost

  • Sojabönspasta 500.0 g
  • Dinkelkorn, blötlagt över natten 400.0 g
  • Linser, beluga 400.0 g
  • Lök, tärnad 25.0 g
  • Svartkål 800.0 g
  • Ost, Präst 150.0 g
  • Ärtor, gröna 500.0 g
  • Cream cheese 100.0 g
  • Smöreller margarin
  • Citron 200.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 4.0 g
  • Salt 6.0 g
  1. Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost

    • Koka upp rikligt med saltat vatten, koka pastan och häll av vattnet.
    • Koka ärtorna i ca 1 minut, låt svalna och lägg dom i en matberedare med cream cheese och lite salt.
    • Koka dinkelkorn enl frp (blötläggs dagen Innan) Går också bra med matvete.
    • Koka linser enligt förpackning. Häll av vattnet. Fräs lök i smör, strimla och lägg i svartkål, Knorr Professional Vitlök kryddpurè och avsluta med dinkelkorn och linser.
    • Riv skalet och pressajuicen ur citronerna.
    • Blanda alla ingredienser, smaka av med salt, svartpeppar och servera med färskriven lagrad prästost.