Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bulgogi

  • Nötkött strimlat 1.5 kg
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Chili, röd 10.0 g
  • Pak choi 500.0 g
  • Knorr Köttbuljong, lågsalt, pulver 1 x 5 kg - UTGÅTT v50 2018 40.0 g
  1. Bulgogi

    • Blanda ihop ketjap manis, Knorr Köttbuljong, lågsalt,Knorr Brynt Lökfond, koncentreradoch Knorr Professional Vitlök kryddpuré och marinera köttet och låt dra i en timme.
    • Stek köttet i sesamolja tillsammans med hackad lök och färsk röd chili.
    • Vänd färskhackad pak choi i blandningen precis före servering och strö över rostade sesamfrön.
    • Servera gärna med nudlar, blandad råkost eller ris.