Bulgogi
En koreansk rätt som serveras vid alla typer av firande. Ingredienser och sätt att tillaga denna rätt kan variera beroende på var i Korea man är och vilken säsong det är.

Ingredienser
Bulgogi
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Bulgogi
Nötkött strimlat
/kg
1.5 kg
0%
KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
20.0 g
0%

Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
30.0 g
0%

Lök, tärnad
/g
200.0 g
0%
Chili, röd
/g
10.0 g
0%
Pak choi
/g
500.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Bulgogi
-
Nötkött strimlat 1.5 kg
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Chili, röd 10.0 g
-
Pak choi 500.0 g
Förberedelser
-
Bulgogi
- Blanda ihop ketjap manis, Knorr Köttbuljong, lågsalt, Knorr Brynt Lökfond, koncentreradoch Knorr Professional Vitlök kryddpuré och marinera köttet och låt dra i en timme.
- Stek köttet i sesamolja tillsammans med hackad lök och färsk röd chili.
- Vänd färskhackad pak choi i blandningen precis före servering och strö över rostade sesamfrön.
- Servera gärna med nudlar, blandad råkost eller ris.