Menu

I stället för nötkött

NoMince är lika mångsidig som köttfärs. Eftersom den är förstekt så kan den användas direkt från förpackning i såser och grytor. Bon Appétit!

Vår Raw NoBeef Burger är en hyllning till kött, de som älskar kött och till slakterihantverket. Skapad för att tillgodose kraven hos den mest inbitne köttälskare, är den gjord för att stekas eller grillas till perfektion. Gjord för de eldsjälar som driver förändringar här i världen.

Den här saftiga burgaren är sju gånger mer hållbar än en konventionell hamburgare. Vår NoBeef Burger är utsökt mör och samtidigt en rejäl bit. Utnämnd till ”Bästa vegetariska burgare” av The Dutch Consumer Authority.

I stället för kyckling

Våra 100 %-växtbaserade NoChicken Chunks är The Vegetarian Butchers mästerverk. Med en härlig smak och konsistens är de perfekta i alltifrån en mustig curry till en fräsch sallad samt massor av andra recept där du annars skulle använt kyckling.

Vår Crispy NoChicken Burger är krispig på utsidan och ljuvligt mör och smakrik på insidan. Dessutom är den så mångsidig att den är redo att bli kronan på verket i många av dina bästa rätter. Crispy NoChicken Burger blir lätt festens medelpunkt.

The Vegetarian Butchers produkter jämfört med kött

The Vegetarian Butchers produkter och vanligt kött har en snarlik näringsprofil. Köttersättningsprodukter innehåller ofta mer fibrer och mindre mättat fett (och färre kalorier) än produkten som de är tänkta att ersätta (särskilt rött kött).

Produkter
Recept
Favoriter
Meny