Menu

I stället för nötkött

Vad sägs om en vegetarisk Steak Sandwich eller en vegansk yakiniku? NoBeef Slices gör det enkelt att servera klassiska kötträtter utan någon som helst inblandning av…ja, kött. Fler användningsområden: bowls, pizza, matiga sallader och wokrätter. För att nämna några.

NoPepperoni Slices är både så där härligt kryddstark och perfekt lätt rökig som man vill att en pepperoni ska vara. Dock med den väsentliga skillnaden att den är växtbaserad. Given på pizzan men också på varma mackor och i omeletter till exempel.

NoMince är lika mångsidig som köttfärs. Eftersom den är förstekt så kan den användas direkt från förpackning i såser och grytor. Bon Appétit!

Vår Raw NoBeef Burger är en hyllning till kött, de som älskar kött och till slakterihantverket. Skapad för att tillgodose kraven hos den mest inbitne köttälskare, är den gjord för att stekas eller grillas till perfektion. Gjord för de eldsjälar som driver förändringar här i världen.

Den här saftiga burgaren är sju gånger mer hållbar än en konventionell hamburgare. Vår NoBeef Burger är utsökt mör och samtidigt en rejäl bit. Utnämnd till ”Bästa vegetariska burgare” av The Dutch Consumer Authority.

I stället för kyckling

Våra veganska nuggets är en trevlig treat för både små och stora plockmatsälskare. Fritera härligt gyllenbruna och servera med en eller flera trevliga dippsåser. För mer information om hur du tillagar The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets, klicka här!

Våra 100 %-växtbaserade NoChicken Chunks är The Vegetarian Butchers mästerverk. Med en härlig smak och konsistens är de perfekta i alltifrån en mustig curry till en fräsch sallad samt massor av andra recept där du annars skulle använt kyckling.

Vår Crispy NoChicken Burger är krispig på utsidan och ljuvligt mör och smakrik på insidan. Dessutom är den så mångsidig att den är redo att bli kronan på verket i många av dina bästa rätter. Crispy NoChicken Burger blir lätt festens medelpunkt.

The Vegetarian Butchers produkter jämfört med kött

The Vegetarian Butchers produkter och vanligt kött har en snarlik näringsprofil. Köttersättningsprodukter innehåller ofta mer fibrer och mindre mättat fett (och färre kalorier) än produkten som de är tänkta att ersätta (särskilt rött kött).

Produkter
Recept
Favoriter
Meny