Menu
+

Till såsen

  1. Till såsen

    • Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs ytterligare någon minut. Kyl ner.
    • Blanda kallt vatten med vispgrädde. Blanda Knorr Cold Base med salt och vispa succesivt ner denna i vätskan.Görs såsen i stor volym:Börja med 30 % kall vätska, rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätt redning succesivt.
    • Fortsätt röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska succesiv.
    • Smaksätt såsen med Knorr Koncentrerad Grönsaksfond, Knorr Bouquet de Provence, MAILLE Äpplecidervinäger, salt och vitpeppar.
    • Smörj ett GN-bleck med flytande margarin. Lägg pastan och det kalla svampfräset i GN-blecket och slå över såsen. Rör i blecket så att såsen fördelas och täcker pastan. Kyl i minst 6 timmar eller gärna natten över.
    • Strö över ost och tillaga i combiugn vid 160 grader i 45 minuter beroende på ugn! 
    * Detta är ett Future 50 Foods-livsmedel, vilket betyder att det är ett bra val ur såväl hälso- som miljösynpunkt
Produkter
Recept
Favoriter
Meny