Menu

Ingredienser

+

Rårörda havtorn

Gör pannacottan

  • Mjölk 400.0 ml
  • Grädde eller gräddalternativ 600.0 ml
  • Vaniljstång 1.0 st
  • Tonkaböna 4.0 st
  • Socker 100.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 40.0 g

Förberedelser

  1. Rårörda havtorn

    • Blanda de frusna bären med socker, låt stå i tills socker har smält.
    • Koka upp och red av med tapioka upplöst i vatten. Blanda saften med bären och förvara kylt.
  2. Gör pannacottan

    • Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljen (vaniljstången kan ersättas med 1 tsk vaniljsocker).
    • Koka upp grädde, mjölk, vaniljstång + frö, socker, salt och tonkabönor, låt dra i 30 minuter.
    • Lyft ur vaniljstång och tonkaböna och lös sedan Knorr Texture i vätskan.
    • Fördela i passande formar.
    • Ställ kylt tills Pannacottan stelnat 4 timmar.
  3. Till servering

    • Garnera pannacottan med rårörda havtorn
Produkter
Recept
Favoriter
Meny