Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Korianderyoghurt

  • Yoghurt 300.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Koriander, färsk hackad 14.0 g
  • Svartpeppar, malen 1.0 g

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Hetta upp en gryta eller kastrull och tillsätt margarin. Fräs köttfärsen och rör runt ordentligt, så att köttfärsen blir finfördelad.
    • Tillsätt lök, spiskummin, anchochilipulver, svartpeppar, hackad chili , hackad koriander och salt. Fräs i ytterligare ett par minuter.
    • Häll i Tomatino, vitlökspasta, Pepperonata, paprikapuré, rökt chilipuré, oxfond, vatten och vinäger. Låt puttra på medelvärme i ca 30 min och rör om då och då.
    • Tillsätt bönorna och låt puttra i ytterligare 10 minuter. Smaka eventuellt upp med mer salt. Servera med en klick korianderyoghurt och bulgur eller ris.
  2. Korianderyoghurt

     
    • Blanda alla ingredienser och låt stå till sig i minst en timma innan servering. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny