Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatiskroketter

  • Vatten 1.0 l
  • Margarin, flytande 90.0 g
  • Matlagningsgrädde 500.0 ml
  • Vitpeppar malen 2.0 g
  • Salt 10.0 g

Smaksättning 1

Smaksättning 2

  • Wasabi, japansk pepparrot
  • Miso, vit

Avslutningsvis

  • Ägg (stora, klass A)
  • Panko, ströbröd
  • Frityrolja

Dippsåser

  1. Potatiskroketter

    • Häll upp vatten, matlagningsgrädde och matfett i en bunke.
    • Blanda mos, Knorr Umami, salt och peppar.Tillsätt vattnet och mixa i ca 4-5 min.
    • Låt moset vila i ca. 15 minuter.
    • Dela upp moset i 3 portioner, smaksätt.
  2. Smaksättning 1

    • Smaka av med Knorr Professional Paprika kryddpuré och Knorr Brynt Lökfond
    • Forma till kroketter
  3. Smaksättning 2

    • Smaka av med Wasabi och miso.
    • Forma till kroketter
  4. Inför panneringen

    • Frys alla smaksattabollar.
  5. Avslutningsvis

    • Vispa upp ett ägg och lite vatten.
    • Panera bollarna i ägg och panko.
    • Fritera potatisbollarna och servera dem varma till dippsåserna.
  6. Dippsåser

    • Dipp 1: Rör ihop majonnäs och Knorr Brynt Lökfond efter behag.
    • Dipp 2: Rör ihop majonnäs och sesamfrön med miso och Knorr Grönsaksfond efter behag.
    • Dipp 3: Rör ihop majonnäs med svampfond,grovt rivet äpple och färsk persilja efter behag.