Menu

Ingredienser

+

Picklad Shiitake

Vegetarisk currysvill


En svill är ”sill” baserad på svamp istället för fisk. Den här görs på shiitakesvamp med len curry. För vegansk version ersätter du gräddfilen med växtbaserad fraiche.

...

Förberedelser

  1. Picklad Shiitake

    • Koka upp ättika, vatten och socker med Knorr Professional Ingefära kryddpuré, vitlök och timjan. Låt koka 5 minuter.
    • Tillsätt svampen och koka ytterligare 10 minuter. 
    • Låt svampen svalna i sin lag i minst 24 timmar. 
  2. Vegetarisk currysvill

    • Koka upp vatten och curry till en kryddpasta. Låt den svalna. 
    • Tryck ur vätskan ur svampen och skär den i mindre bitar samt strimla purjolöken. 
    • Blanda curryn med resterande ingredienser. Vänd i svamp och purjolök. 
    • Kyl minst 1 dygn.
     
Produkter
Recept
Favoriter
Meny