Ugnsrostade rotfrukter med timjan
Ett perfekt tillbehör till huvudrätten eller som en av flera rätter på buffén. Rotfrukterna kan varieras efter det som passar dig bäst.

Ingredienser
Ugnsrostade rotfrukter med timjan
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Rotfrukter, så som morot,persiljerot, jordärtskocka, gulbeta, polkabeta och potatis
/kg
1.5 kg
0%
HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
/ml
50.0 ml
0%

Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Rotfrukter, så som morot,persiljerot, jordärtskocka, gulbeta, polkabeta och potatis 1.5 kg
Förberedelser
-
Gör så här
- Skala eller tvätta dem med tunt skal noggrant.
- Dela rotfrukterna i bitar och blanda med 70 ml HELLMANN’SApple CiderVinaigrette, hälften av örterna, salt och svartpeppar i ett GN-bleck.
- Rosta i ugn på 225 °C tills rotfrukterna är klara, ca 20 minuter.
-
Till servering
- Justera smak med salt, kryddörter och extra HELLMANN’S Raspberry Vinaigrette.