Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Rödbetor med skal 1.0 kg
  • Rapsolja 1.0 msk
  • Nötter, hasselnötter rostade 90.0 g
  • Schalottenlök, finhackad (banan) 1.0 stk
  • Smör 200.0 g
  • Salt och peppar
  • Libbsticka 10.0 g
  1. Gör så här

    • Sätt ugnen på 250*C. Gnid in rödbetorna med matolja. Rosta i ugn tills de blir mjuka, ca 35–45 min. Låt svalna och dra av skalet med hjälp av en skalkniv.
    • Bryn smöret, tillsätt lök och vinäger. Smaka upp med salt och nymald svartpeppar. Grovhacka nötterna och lägg ner i smöret.
    • Dela betorna i mindre bitar, slå över nötsmöret och den strimlade libbstickan.