Menu

Ingredienser

+

Lammentrecôte

Portvinssås

Picklad rödlök

Coleslaw

Montering

  • Korvbröd 10.0 st

Detta är en supersnabb "hot dog" att laga och montera till många. Du kan byta ut lammentrecôten mot allt från oxkinder till fläskkarré. Coleslaw kan smaksättas eller kryddas med chili eller smakrika bär för att skapa en egen säsongsbetonade hot dog.

...

Förberedelser

  1. Lammentrecôte

    • Salta lammentrecôten och låt den stå i rumstemperatur i 1 timme.
    • Placera lammet i en ugnssäker form och tillsätt Knorr Professional Kalvfond och Knorr Professional Demi-Glace. Lägg även till vitlöken och rosmarinen.
    • Täck med bakplåtspapper och ett lock, och tillaga i ugnen vid 120°C över natten.
    • Ta bort lammet, rosmarinen och vitlöken. Kyl fonden.
    • När buljongen har svalnat, ta bort fettet från ytan. Använd denna buljong för att göra portvinssåsen.
  2. Portvinssås

    • Kombinera den avsvalnade fonden med mörkt socker, portvin och MAILLE Rödvinsvinäger.
    • Reducera tills såsen har en god smak.
    • Bryt lammet i mindre bitar och tillsätt dem till såsen.
  3. Picklad rödlök

    • Skär rödlöken i tunna klyftor.
    • Blanda MAILLE Vitvinsvinäger, socker och vatten. Tillsätt rödlöken och låt den picklas i en dag eller längre.
  4. Coleslaw

    • Skär kålen och äpplena i mindre bitar.
    • Blanda med HELLMANN’S Professional Majonnäs.
    • Tillsätt finhackad koriander, svartpeppar och salt efter smak.
  5. Montering

    • Grilla korvbröden tills de är fina och krispiga.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny