Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör moussen

  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 400.0 ml
  • Blodapelsiner, skalade 530.0 g
  • Limejuice 30.0 g
  • Socker 80.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 20.0 g

Till servering

  • Blodapelsiner 2.0 st
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 100.0 ml
  1. Gör moussen

    • Vispa Rama Professional Visp 31% fluffig.
    • Skär skal bort skal och skär blodapelsiner i grova tärningar, ta bort kärnor och lägg apelsin i en mixer. Mixa blodapelsin slät tillsammans med limejuice, Knorr Texture och socker i 3 minuter.
    • Vänd samman visp med blodapelsin och slå upp i passande glas, kyl i minst5 timmar före servering.
  2. Till servering

    • Servera moussen toppad med en klick visp och blodapelsinfiléer.