Kålrotspuré med rostade kikärter
Ett roligt sätt att servera kålrot på.

Ingredienser
Kålrotspuré med rostade kikärter
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Kålrotspuré med rostade kikärter
Kålrot
/g
600.0 g
0%
Vatten
/l
1.0 l
0%
Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
/g
25.0 g
0%

Smetana
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
10.0 g
0%

Kikärtor, kokta i avrunnen vikt!
/g
40.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Kålrotspuré med rostade kikärter
-
Kålrot 600.0 g
-
Vatten 1.0 l
-
Smetana 200.0 g
-
Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 40.0 g
Förberedelser
-
Kålrotspuré med rostade kikärter
- Koka kålroten mjuk i vatten och Knorr Grönsaksfond, koncentrerad.
- Slå av vätskan och mixa kålroten med smetana och Knorr Professional Curry kryddpuré.
- Rosta de kokta kikärterna i ugn eller panna.
- Spritsa kålrotskrämen i en skål och toppa med kikärter.