Lax med Cold Base citronsås
Här ett enkelt recept på en god citronsås! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt såsbasen kallreda i 5 minuter. Tillsätt Knorr Fisk, Rama Laktosfri Visp 30%, citron och övriga smaksättare. Detta är ett fantastiskt snabbt och effektivt sätt att göra sås på utan att hantera värme före uppvärmning.

Ingredienser
Till basen
-
Vatten 1.0 l
Smaksättning
-
Grädde eller gräddalternativ 300.0 ml
-
Citron, juice färskpressad 30.0 g
-
Salt 6.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
-
Citron,zest 1.0 g
Förberedelser
-
Till basen
- Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
-
Smaksättning
- Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.