Ingredienser
Lime slaw
-
Spetskål 600.0 g
-
Kål, röd 600.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
-
Vitlök, klyfta riven 8.0 g
-
Vårlök, skivad 50.0 g
-
Limejuice 40.0 dg
Kryddig fisk
-
Vit fisk 1.3 kg
-
Spiskummin malen 8.0 g
-
Chili, Ancho pulver 8.0 g
-
Cayennepeppar 2.0 g
-
Salt 5.0 g
Vid servering
-
Råris, kokt 750.0 g
-
Rostade pumpakärnor 50.0 g
-
Avokado, tärnad 250.0 g
-
Gurka, tärnad 250.0 g
-
Lime, färsk pressad 100.0 g
Förberedelser
-
Lime slaw
- Strimla och salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska. Pressa vätskan ur kålen.
- I en mixer, blanda samman HELLMANN´S Majonnäs Extra Thick, Rama Fraiche 24%, koriander, vitlök, vårlök och färsk limejuice, grov mixa.
- Vänd ner kålen i dressingen och kyl fram till servering.
-
Kryddig fisk
- Blanda samman spiskummin, anchochili, salt ochcayenne med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse.
- Dela upp fisken i 5 cm bitar, panera och stek sedan fisken färdig i Milda Flytande Margarin.
-
Vid servering
- Kombinera lime slaw, avocado, gurka och limeklyftor på ett serveringsfat.
- Toppa salladen med fisk, rostade pumpakärnor och några kvistar koriander.