+

Lime slaw

Kryddig fisk

Vid servering

  • Råris, kokt 750 g
  • Rostade pumpakärnor 50 g
  • Avokado, tärnad 250 g
  • Gurka, tärnad 250 g
  • Lime, färsk pressad 100 g
  1. Lime slaw

    • Strimla och salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska. Pressa vätskan ur kålen.
    • I en mixer, blanda samman HELLMANN´S Majonnäs Extra Thick, Knorr Fraiche 24%, koriander, vitlök, vårlök och färsk limejuice, grov mixa.
    • Vänd ner kålen i dressingen och kyl fram till servering.
  2. Kryddig fisk

    • Blanda samman spiskummin, anchochili, salt ochcayenne med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse.
    • Dela upp fisken i 5 cm bitar, panera och stek sedan fisken färdig i Milda Flytande Margarin.
  3. Vid servering

    • Kombinera lime slaw, avocado, gurka och limeklyftor på ett serveringsfat.
    • Toppa salladen med fisk, rostade pumpakärnor och några kvistar koriander.
+