Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

Finns det någonting härligare än att laga mat utomhus över öppen eld? Just nu är svaret ett rungande nej. Så här såg det ut förra hösten när våra kockar Fredrik och Martin tog sitt pick och pack och begav sig ut i naturen för att laga alltifrån pinnbröd och fattiga riddare till svampmackor och svampwraps. Klicka på filmerna och förnim dofterna.

Svampmacka 00:00

Svampwrap 00:00

Pinnbröd 00:00

Rökt lax 00:00

Fattiga riddare 00:00

Obs!

Blev du sugen på att elda loss? Allemansrätten tillåter inte att vi får elda hur som helst. Det gäller att vara försiktig så att elden inte sprider sig och skadar omgivningar, djur och växter. Detta gäller givetvis både under och efter eldning. Föreligger det eldningsförbud gäller totalt förbud mot öppen eld – även i redan befintliga eldstäder.