1. Gäddburgare

    • Mal gäddfilén tre gånger eller beställ färdig gäddfärs. Ha den kalla gäddfärsen i en skål och tillsätt kryddorna.
    • Bearbeta massan i skålen med en slev och tillsätt Knorr Visp 31% och äggen i skålen, lite i taget.
    • Blanda till sist i hackad bladpersilja. Lägg massan i kylen i en timme.
    • Gör biffar à 150 g styck av massan och panera dem i panko.
    • Låt biffarna få färg i en stekpanna med Milda Flytande Margarin. Tillaga sedan i ugnen i 100 grader, tills biffarna har en temperatur på 68 °C i mitten.
  2. Marinerad fänkål

    • Skölj fänkålen och skiva den i tunna skivor.
    • Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och fänkålsfrön.
    • Marinera fänkålsskivorna i vinägretten.
  3. Tahinimajonnäs

    • Blanda samman ingredienserna och fyll en spritsflaska. Förvara kallt.
  4. Vid servering

    • Värm hamburgerbröden.
    • Lägg ihop hamburgarna och lägg upp örtsalladen
+

Continue

Title

Bullet Point text