Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gäddburgare

  • Gädda, filé 1.0 kg
  • Ägg, färska 180.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Citron,zest 20.0 g
  • Spiskummin malen 2.0 g
  • Korianderfrö, malen 2.0 g
  • Persilja, blad 50.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Panko, ströbröd 50.0 g
  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 100.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 2.0 dl

Marinerad fänkål

  • Fänkål, färsk 150.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 2.0 dl
  • fänkålfrö, malen 2.0 g

Tahinimajonnäs

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 200.0 g
  • Tahini 40.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g

Vid servering

  • Bröd, Hamburgare 10.0 st
  • Ruccola sallad 100.0 g
  • Dill, plockad 30.0 g
  1. Gäddburgare

    • Mal gäddfilén tre gånger eller beställ färdig gäddfärs. Ha den kalla gäddfärsen i en skål och tillsätt kryddorna.
    • Bearbeta massan i skålen med en slev och tillsättRama Visp 31% och äggen i skålen, lite i taget.
    • Blanda till sist i hackad bladpersilja. Lägg massan i kylen i en timme.
    • Gör biffar à 150 g styck av massan och panera dem i panko.
    • Låt biffarna få färg i en stekpanna med Milda Flytande Margarin. Tillaga sedan i ugnen i 100 grader, tills biffarna har en temperatur på 68 °C i mitten.
  2. Marinerad fänkål

    • Skölj fänkålen och skiva den i tunna skivor.
    • Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och fänkålsfrön.
    • Marinera fänkålsskivorna i vinägretten.
  3. Tahinimajonnäs

    • Blanda samman ingredienserna och fyll en spritsflaska. Förvara kallt.
  4. Vid servering

    • Värm hamburgerbröden.
    • Lägg ihop hamburgarna och lägg upp örtsalladen