Menu

Sommaren är på intågande och det är hög tid att komponera en härlig sommarmeny full av minnesvärda smaker. Här hittar du därför fyra nya rätter av Daniel Müllern som du gärna får stjäla rakt av. Lycka till!

En av våra mest älskade mackor, skapad av självaste Tore Wretman, är nu allas vår att förvalta. Ersätt räkor med belugalinser och löjrom med tångkaviar så blir klassikern dessutom lakto-ovo-vegetarisk.

Lyft din caesarsallad en nivå högre genom att fritera kycklingen i panko. Vips har hela rätten fått frasig textur utan att addera krutonger. Rätt smak på dressingen får du med MAILLE Dijonsenap, sardeller och parmesan.

Som the Vegetarian Butcher själv skulle presentera det är inte målet att ersätta, utan snarare att överträffa köttet. I den här burgaren slänger vi på en sötstarksyrlig jalapeñopickles och rökt chilimajonnäs.

Vegansk svamp- & grönkålsburgare. Fullpepprad med umami, saftighet och krisp gör det här till en burgare värdig varje grillmeny med självrespekt. Hemligheterna heter misomajonnäs och rökig portabello.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny