Ingredienser
Pho buljong
-
Vatten 2.5 l
-
Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 50.0 g
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Socker 25.0 g
-
Kanelstång, hel 10.0 g
-
Stjärnanis
-
Kryddnejlika, hela
Nudlar
-
Nudlar, ris 800.0 g
Vid servering
-
Nötkött, tillagat strimlat 750.0 g
-
Lök, strimlad 150.0 g
-
Böngroddar 222.0 g
-
Garnityr:
-
Basilika, thai 20.0 g
-
Lök, rostad 100.0 g
Förberedelser
-
Pho buljong
- Häll vatten, Knorr Brun Kalvfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
- Sila av buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
-
Nudlar
- Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
-
Vid servering
- Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kött i skålar. Slå den heta buljongen över nudlarna och köttet.
- Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.