Menu

Ingredienser

+

Pho buljong

Nudlar

  • Nudlar, ris 800.0 g

Vid servering

  • Nötkött, tillagat strimlat 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 222.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g

Förberedelser

  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Brun Kalvfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila av buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Nudlar

    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Vid servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kött i skålar. Slå den heta buljongen över nudlarna och köttet.
    • Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny