Madagaskisk vegoburgare
En vegoburgare inspirerad av Madagaskar gjord på svarta bönor, röda linser och rostad potatis. En väldigt saftig färs så det behövs ingen dressing. Gott och nyttigt!

Ingredienser
Madagaskisk vegoburgare
-
Svarta bönor ,burk ,avrunnen vikt! 500.0 g
-
Linser, röda, kokta 300.0 g
-
Potatis, skalad, tärnad, rostad 200.0 g
-
Sakay, kryddpasta 80.0 g
-
Pumpakärnor 100.0 g
-
Margarin, flytande 50.0 g
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
-
Sallad, roman 250.0 g
-
Mango, färsk 500.0 g
Förberedelser
-
Madagaskisk vegoburgare
- Mixa svarta bönor, röda linser och rostad potatis i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
- Vänd i Sakay och MAIZENA Snowflake.
- Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
- Panera i krossade pumpafrön och stek burgarna klara i matfett.
- Fyll hamburgerbröden med sallad, skivad mango och en burgare.