Ingredienser
Madagaskisk vegoburgare
-
Svarta bönor ,burk ,avrunnen vikt! 500.0 g
-
Linser, röda, kokta 300.0 g
-
Potatis, skalad, tärnad, rostad 200.0 g
-
Sakay, kryddpasta 80.0 g
-
Pumpakärnor 100.0 g
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
-
Sallad, roman 250.0 g
-
Mango, färsk 500.0 g
Förberedelser
-
Madagaskisk vegoburgare
- Mixa svarta bönor, röda linser och rostad potatis i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
- Vänd i Sakay och MAIZENA Snowflake.
- Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
- Panera i krossade pumpafrön och stek burgarna klara i Milda Flytande Margarin.
- Fyll hamburgerbröden med sallad, skivad mango och en burgare.