Menu

Ingredienser

+

Baguetter

  • Bröd, baguette 15 cm 5.0 st

Hoisinbacon

  • Bacon, rökt 344.0 g
  • Hoisinsås 100.0 g

Kycklingsallad

Fyllning

  • Sallad, isberg strimlad 500.0 g
  • Gurka, picklad i tunna skivor 150.0 g
  • Koriander, färsk hackad
  • Sesamfrön, svarta 20.0 g

Förberedelser

  1. Baguetter

    • Skär baguetterna i 10 lika stora delar.
  2. Hoisinbacon

    • Baka baconet i ugnen på 200° tills det är gyllenbrunt. Ta ut och låt svalna. Bryt sedan ner baconet och blanda samman med hoisinsåsen.
  3. Kycklingsallad

    • Blanda samman kyckling, kimchi, Knorr PROFESSIONAL ingefära kryddpuré och HELLMANN`S REAL Majonnäs.
  4. Fyllning

    • Dela på baguette-bitarna och pensla brödet med lite av kycklingfettet på både över- och underdel. Fyll med sallad, kycklingröra, gurka, bacon, koriander och sesamfrö.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny