Menu

Ingredienser

+

Pannacotta

Mangokaka

Mangomousse

Mangobollar

 • Mango 1.0 stk

Här låter vi mjölken dra med citronverbena över natten för att ta pannacotta och mango upplevelsen till nya smarriga höjder.

...

Förberedelser

 1. Pannacotta

  • Blötlägg citronverbenan och citronskalet i mjölk över natten. Låt rinna av. Rör ner dessertingrediensen i den kokande mjölken och rör om i cirka 30 sekunder tills den är helt upplöst. Tillsätt grädden och blanda igen. Fördela i serveringsskålar och låt svalna i 6 timmar i kylskåpet före servering.
 2. Mangokaka

  • Kör alla ingredienser i en matberedare tills du får en jämn smet. Sila ner i en gräddsifon. Sätt i 3 patroner. Fyll koppen i gräddsifonen till två tredjedelar. Sätt den i mikrovågsugnen på full effekt i en minut. Upprepa tills flaskan är tom. Riv av kakbitarna. Lägg dem på ett bakplåtspapper och grädda i 65 grader över natten.
 3. Mangomousse

  • Häll den kalla mjölken i en skål och tillsätt pulvret. Vispa på låg hastighet i cirka 2 minuter tills pulvret har blandats ut jämnt med vätskan. Vispa snabbt i cirka 5 minuter tills moussen är fluffig. Låt moussen vila i en timme. Lägg moussen i en spritspåse.
 4. Mangobollar

   
  • Skala en mogen mango. Använd ett melonkuljärn för att ta ut mangobollar. Smaka av med vaniljolja.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny