Menu
+

Pannacotta

  • Mjölk 5.0 dl
  • Grädde 35% (vispgrädde) (2) 5.0 dl
  • Citronverbena 200.0 g
  • Citron, zest av 2.0 stk

Mangokaka

Mangomousse

Mangobollar

  • Mango 1.0 stk
  1. Pannacotta

    • Blötlägg citronverbenan och citronskalet i mjölk över natten. Låt rinna av. Rör ner dessertingrediensen i den kokande mjölken och rör om i cirka 30 sekunder tills den är helt upplöst. Tillsätt grädden och blanda igen. Fördela i serveringsskålar och låt svalna i 6 timmar i kylskåpet före servering.
  2. Mangokaka

    • Kör alla ingredienser i en matberedare tills du får en jämn smet. Sila ner i en gräddsifon. Sätt i 3 patroner. Fyll koppen i gräddsifonen till två tredjedelar. Sätt den i mikrovågsugnen på full effekt i en minut. Upprepa tills flaskan är tom. Riv av kakbitarna. Lägg dem på ett bakplåtspapper och grädda i 65 grader över natten.
  3. Mangomousse

    • Häll den kalla mjölken i en skål och tillsätt pulvret. Vispa på låg hastighet i cirka 2 minuter tills pulvret har blandats ut jämnt med vätskan. Vispa snabbt i cirka 5 minuter tills moussen är fluffig. Låt moussen vila i en timme. Lägg moussen i en spritspåse.
  4. Mangobollar

     

    • Skala en mogen mango. Använd ett melonkuljärn för att ta ut mangobollar. Smaka av med vaniljolja.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny