Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Schnitzel

  • Potatis, skalad 375.0 g
  • Morot, skalad skivad 250.0 g
  • Lök, tärnad 325.0 g
  • Korngryn 750.0 g
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • Timjan, torkad 10.0 g
  • Ägg, färska 200.0 g
  • Panko, ströbröd 600.0 g

Löksky

  • Lök, skivad 800.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Vinäger, balsam 14.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 40.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 40.0 g

Garnityr

  • Potatis, små 1.5 kg
  • Kapris 100.0 g
  • Persilja, färsk 40.0 g
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 500.0 ml
  1. Schnitzel

    • Sätt ugnen på 230 grader.
    • Koka korngrynen.
    • Rosta potatis och morot så den är mjuk rakt igenom och har ordentligt med färg.
    • Mixa potatis och morot grovt.
    • Stek löken med Milda Flytande Margarin och timjan tills den blir gyllenbrun.
    • Blanda potatismixen med den stekta löken, korngryn, Knorr Brynt Lökfond, Knorr Grönsaksfond och MAIZENA Snowflake och låt stå ett par minuter så stärkelsen får suga åt sig vätska.
    • Forma schnitzeln, pudra på MAIZENA Majsstärkelse genom en chinoise, pensla på ägg och avsluta med panko.
    • Stek schnitzeln i Milda Flytande Margarin tills den får en gyllenbrun färg på båda sidor.
  2. Löksky

    • Sautera löken mjuk i en panna med Milda Flytande Margarin.
    • Tillsätt resten av ingredienserna och reducera till hälften eller tills skyn tjocknat något.
  3. Garnityr

    • Ånga eller koka potatisen, låt den svalna. Stek den gyllenbrun i Milda Flytande Margarin
    • Smaka av med flingsalt.
    • Hetta upp Phase Vegetabilisk Friteringsolja till 160-180 grader.
    • Tillsätt persiljan och fritera hastigt.
    • Strö kapris över den stekta schnitzeln.