Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Koka matvete

  • Matvete
  • Vatten 800.0 ml
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g

Matvetesallad

  • Kycklingkött, tillagat strimlat 1071.0 g
  • Tomater, cocktail 306.0 g
  • Gul paprika, skuren i 1x1 cm tärningar 200.0 g
  • Rödlök, skivad 200.0 g
  • Chili, grön tärnad 20.0 g
  • Ras el hanout
  • Spiskummin malen
  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • Mynta, blad 25.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g

Dressing

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • SLOTTS Senap Skånsk 1 x 5,5 kg 35.0 g
  1. Koka matvete

    • Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen i vatten och Knorr Grönsaksfond. Skölj matvetet hastigt i kallt vatten när det är färdigkokt.
  2. Matvetesallad

    • Blanda samman matvetet, kycklingen, tomater, paprika, lök och chili. Vänd ner ras el hanout, spiskummin, koriander, mynta och persilja.
  3. Dressing

    • Blanda samman HELLMANN`S Citrusvinaigrette, Knorr PROFESSIONAL kryddpuré och SLOTTS Skånsksenap.
  4. Vid servering

    • Vänd ner dressingen i salladen före servering.