Ingredienser
Oxfilé med bakade jordärtskockor och rödvinssås på rökt märg
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Oxfilé
Oxfilé
/kg
1.8 kg
0%
Jordärtskockor
Jordärtskocka, tvättade
/g
1.5 kg
0%
Vitlök, skalad
/kg
40.0 g
0%
Rosmarin, färsk
/kg
20.0 g
0%
Gräddfil 12 %
/g
100.0 g
0%
Frityrolja
/l
500.0 ml
0%
Vinägerpulver
/g
10.0 g
0%
Sås
Benmärg
/kg
200.0 g
0%
Vatten
/l
1.0 l
0%
MAILLE Rödvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
/g
100.0 g
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Lök, röd
/kg
150.0 g
0%
Socker
/kg
30.0 g
0%
Vin, rött
/l
300.0 ml
0%
Knorr Professional Demi-Glace 5 x 1 L
/ml
300.0 ml
0%
Lök, schalotten
/kg
90.0 g
0%
Gräslök
/kg
40.0 g
0%
Garnityr
Silverlök, hel
/g
250.0 g
0%
Salt, havs
/kg
500.0 g
0%
Svamp, ostronskivling
/kg
300.0 g
0%
Smör, osaltat
/g
100.0 g
0%
Sallad, Rosé
/g
300.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Oxfilé
-
Oxfilé 1.8 kg
Jordärtskockor
-
Jordärtskocka, tvättade 1.5 kg
-
Vitlök, skalad 40.0 g
-
Rosmarin, färsk 20.0 g
-
Gräddfil 12 % 100.0 g
-
Frityrolja 500.0 ml
-
Vinägerpulver 10.0 g
Sås
-
Benmärg 200.0 g
-
Vatten 1.0 l
-
Lök, röd 150.0 g
-
Socker 30.0 g
-
Vin, rött 300.0 ml
-
Lök, schalotten 90.0 g
-
Gräslök 40.0 g
Garnityr
-
Silverlök, hel 250.0 g
-
Salt, havs 500.0 g
-
Svamp, ostronskivling 300.0 g
-
Smör, osaltat 100.0 g
-
Sallad, Rosé 300.0 g