Menu
+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Låt de kokta kikärterna rinna av och skölj dem noga.
    • Ugnsstek körsbärstomaterna och den på längden skurna löken med lite salt, socker och olja. Låt skalet vara kvar.
    • Skär squashen på längden genom mitten och ta bort fröna. Stek squashen hårt på skärytan i en torr stekpanna och låt den bli nästan svart. Vänd den och stek den snabbt på skalsidan.
    • Lyft ur squashen från pannan och ringla över olja och krydda med salt och peppar.
    • Bena ur kycklinglåren så att du får en stor ”kycklingbiff”.
    • Hetta upp en stekpanna på medelvärme och tillsätt olja.
    • Lägg kycklinglåren med skinnet nedåt i stekpannan och placera omedelbart locket ovanpå kycklinglåren och tryck det mot dem. (Locket måste vara mindre än kastrullen så att det inte sluter tätt utan vilar på kycklingen och tynger ner den.
    • Låt kycklingen steka på medelvärme tills den är klar och skinnet är krispigt och gyllene.
    • Tillsätt lite olja i en stekpanna och rosta kikärterna lätt. Tillsätt Knorr kryddig paprikapuré, Knorr rökt chili kryddpuré, Knorr Tomatino och de mjuka ugnsstekta körsbärstomaterna.
    • Koka upp tills tomaterna blir mosiga och tomatsåsen har blivit grov i konsistensen.
    • Skär squash och lök i bitar och lägg dem i tomatkompotten.
    • Tillsätt majs och smaka av med salt och peppar
    • Servera med mycket färsk koriander och krispig kyckling.
    • Tips: The Vegetarian Butcher No chicken chunks är ett alternativ till kyckling
Produkter
Recept
Favoriter
Meny