Deviled eggs med hummer
Populär plockrätt både i USA och över delar av Europa. I Frankrike kallas fyllda ägg Oeuf mimosa eller Russian Eggs. Oavsett namn blir denna version en delikatess med hummerkött och persilja.

Ingredienser
Deviled eggs med hummer
-
Ägg,kalla kokta i 7 minuter 10.0 stk
-
Citron, juice färskpressad 1.0 tsk
-
Salt ,efter smak
-
Nymald svartpeppar ,efter smak
-
Rökt paprikapulver ,efter smak
-
Persilja, hackad 1.0 msk
-
Hummer ,kokt kött av, eller kräftor 3.0 kg
Förberedelser
-
Deviled eggs med hummer
- Dela äggen och ta ut äggulan. Blanda äggula med HELLMANN´s Majonnäs, vinäger, MAILLE Senap Dijon Original, salt, peppar och några droppar Tabasco eller Sriracha.
- Fyll äggen med röran. Toppa med hummerkött, pudra över lite paprikapulver och hackad persilja.