Menu

Ingredienser

+

Kramellmousse

  • Gräddalternativ, vispbar 300.0 ml
  • Äggula 65.0 g
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 130.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Lakritspulver 4.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 20.0 g

Vid servering

  • Hallon, färska 150.0 g
  • Choklad, vit 50.0 g
  • Lakritspulver
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 20.0 g

En luftig, enkel och en helt oemotståndlig mousse, ett riktigt läckert avslut på en god måltid. Receptet här kan frysas och serveras som en parfait. Räkna 50 g mousse person.

...

Förberedelser

  1. Kramellmousse

    • Vispa visp till vitt skum.
    • Vispa äggulan fluffig tillsammans med salt, lakritspulveroch 50 g CARTE DÒR Karamellsås topping.
    • Stanna maskinen och rör i Knorr Texture. Vispa vidare i ytterligare3 minuter.
    • Vänd samman ägg och resterande del CARTE DÒR Karamellsås topping med vispen.
    • Fördela moussen i glas och kyl i minst två timmar före servering.
  2. Vid servering

    • Dekorera med hallon, vitchoklad, lakritspulver.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny