Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Mandelmusslor:
  • Vetemjöl 200.0 g
  • Mandelmjöl 60.0 g
  • Smör 150.0 g
  • Socker 75.0 g
  • Ägg 1.0 stk
  • Salt 1.0 g
  • Vispen:
  • Grädde 45% 3.0 dl
  • Socker 2.0 tsk
  • Lingon, rårörda 200.0 g
  1. Gör så här

    • Rör smör mjukt tillsammans med socker och tillsätt ägg.
    • Tillsätt mandelmjöl, vetemjöl och bittermandel, arbeta ihop degen och kyl i en timma.
    • Vispa grädden fluffig och smaksätt med Pukka Chai och socker, kyl i minst en timma före servering.
    • Fördela och kläm ut deg i metalformarna.
    • Grädda i ugn vid 175 grader i ca 12 minuter.
    • Låt kakorna svalna innan de vänds ur formarna.
    • Servera mandelmusslan toppad med visp, rårörda lingon eller hjortsylt