Caesarsallad med friterad kyckling | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Friterad kyckling

  • Kyckling, bröst utan skin 1.0 kg
  • Ägg 4.0 stk
  • Vetemjöl 2.0 dl
  • Panko, ströbröd
  • Salt
  • Olja till fritering

Vid servering

  1. Friterad kyckling

    • Dela kycklingbröstet längst med på mitten. Vänd först i mjöl sedan ägg och till slut panko ströbröd. Fritera gyllenbruna i 180 C olja ca 3 minuter. Lägg på en bit papper och salta. Skär i bitar.

     

  2. Vid servering

    • Riv salladen i grova bitar. Blanda ihop dressingen. Vänd upp salladen med dressingen. Lägg upp på fat eller 10 tallrikar. Toppa med nyfriterad kyckling, lökringar och riven parmesan.