Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Butter chicken

  • Kyckling, tärnad 1.5 kg
  • Lök, tärnad 350.0 g
  • Chiliflakes 1.0 g
  • Kardemumma, hela 2.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • Gurkmeja 3.0 g
  • Garam masala 40.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 750.0 g
  • Knorr Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 300.0 ml
  • Yoghurt, naturell 200.0 g
  1. Butter chicken

    • Stek upp kyckling och lök i MildaFlytande Margarin tillsammans med chili, kardemumma, spiskummin, gurkmeja och garam masala.
    • Tillsätt Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuréoch Knorr Tomatino och koka upp. TillsättKnorr Mat 15%Laktosfrioch yoghurt precis före servering.
    • Garnera gärna rätten med lite mandel, russin och färsk koriander och servera med ris eller naanbröd.