Ingredienser
Butter chicken
-
Kyckling, tärnad 1.5 kg
-
Lök, tärnad 350.0 g
-
Chiliflakes 1.0 g
-
Kardemumma, hela 2.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
-
Gurkmeja 3.0 g
-
Garam masala 40.0 g
-
Yoghurt, naturell 200.0 g
-
Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 100.0 g
Förberedelser
-
Butter chicken
- Stek upp kyckling och lök i Milda Flytande Margarin tillsammans med chili, kardemumma, spiskummin, gurkmeja och garam masala.
- Tillsätt Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuréoch Knorr Tomatino och koka upp. Tillsätt Rama Mat 15% Laktosfri och yoghurt precis före servering.
- Garnera gärna rätten med lite mandel, russin och färsk koriander och servera med ris eller naanbröd.