Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör räksallad

Till brödet

  • Formfranska 10.0 st
  • Rapsolja 2.0 msk
  • Smör 30.0 g

Till garnering

  • Löjrom 100.0 g
  • Dill, plockad 15.0 g
  • Citron 2.0 st
  1. Gör räksallad

    • Blanda alla ingredienserna i en bunke, håller 2 dagar i kylen.

     


  2. Till brödet

    • Kantskär brödet. 
    • Värm oljan i en stekpanna på medelhög värme och tillsätt smör. När det tystnar så lägg i brödskivorna. Vänd brödet efter 15 sekunder. Stek klart och dela bödet på mitten.

     


     

     

  3. Till garnering

    • Fördela tio ägg på tallrikarna. 
    • Toppa varje ägg med löjrom och plockad dill. 
    • Garnera med citronklyfta, servera nystekt bröd vid sidan