Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Rapsolja 2.0 msk
  • Broccoli, ner skuren (spara 340g) 2.0 kg
  • Purjolök, skivad 280.0 g
  • Vitlök, klyfta hackad 2.0 st
  • Ingefära, fint hackad 60.0 g
  • Spenat, baby 160.0 g
  • Vatten 2.0 l
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Fisksås (Asiatisk) 2.0 tsk
  • Peppar, nymald
  • Chiafrö 2.0 msk
  1. Gör så här

    • Sautera purjolök, vitlök och ingefära tills de börjar mjukna.
    • Tillsätt broccoli (spara 340 g broccoli till servering), spenat, vatten och Knorr Grönsaksbuljong. Koka upp och täck med lock, sjud soppan tills broccoli mjuknat ca 10 minuter.
    • Tillsätt kokosmjölk och sjud ytterligare 2 minuter och mixa soppan slät.
    • Smaka av soppan med fisksås och ny malen peppar.
    • Bryn 340 g broccoli och servera soppan toppad med brynt broccoli och chiafrö.