Menu

Ingredienser

+

Potatissalladen

Schnitzel

  • Fläskkött, ytterfilé i skivor 1.5 kg
  • Hellmann's PROFESSIONAL Majonnäs 50%, 1 x 5 L 250.0 g
  • Vatten 150.0 g
  • Panko, ströbröd 150.0 g
  • Paprikapulver 1.0 msk
  • Lökpulver 1.0 msk
  • Vitlökspulver 1.0 msk
  • Salt 5.0 g
  • Citron, skivad 1.0 st
  • Kapris 40.0 g

Nystekt schnitzel, någon? För ett frasigt resultat, panera utbankad fläskkarré i HELLMANN´S Professional majonnäs och panko och servera det saftiga köttet med en läckert krämig potatissallad.

...

Förberedelser

  1. Potatissalladen

    • Blanda HELLMANN´S Professional med crème fraîche, pepparrot, Maille Äpplecidervinäger och smaksätt med Knorr Umami, dill, persilja och nymalen svartpeppar.
    • Ånga den tärnade potatisen i ugnen tills den är mjuk och låt den svalna. Tillsätt tärnad lök och gurka och blanda i dressingen. Justera smaken med salt och peppar om det behövs. Låt salladen stå en timma servering.
  2. Schnitzel

    • Blanda HELLMANN´S Professional med vatten och smaksätt med salt, paprika, vitlök och lökpulver.
    • Banka ut fläskköttet och vänd det i majonnäs och panko.
    • Stek det panerade köttet frasigti olja och smör och toppa schnitzlarna med citronskivor och kapris före servering.
    • Servera med krämig potatissallad.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny