Ingredienser
Zucchini frittas
-
Ost, parmesan riven 150.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Zucchini, courgette 1350.0 g
-
Lök, sallad 150.0 g
-
Ägg, hela 60.0 g
-
Kikärtsmjöl 200.0 g
-
Vitpeppar malen 2.0 g
-
Örter, färska 40.0 g
-
Mynta, blad 25.0 g
-
Spiskummin malen 1.0 g
-
Salt och peppar
-
Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 10.0 g
-
Yoghurt, naturell 200.0 g
-
Olja
Förberedelser
-
Zucchini frittas
-
Tvätta och riv zucchinin på ett rivjärn.
-
Blanda zucchinin med saltet och låt stå i ca 10 minuter.
-
Lägg zucchinin i en silduk och pressa ut så mycket vatten som möjligt.
-
Lägg zucchinin i en skål och tillsätt hackad lök, vitlök, buljong, Knorr Brynt Lökfond och peppar. Blanda.
-
Tillsätt parmesan, kikärtsmjöl, ägg och kryddörter. Rör samman.
-
Stek som små pannkakor i rikligt med Milda Flytande Margarin tills gyllene och spröda.
-
Blanda yoghurt, spiskummin, salt, peppar och mynta.
-
Servera dina frittas med yoghurtdippen.
-