Menu
+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Skär fänkål, morot och lök i mindre bitar om ca 1cm. Skiva vitlöken tunt.
    • Fräs på grönsakerna i olivolja tillsammans med kryddorna i ca 3 minuter. Tillsätt tomatpuré och låt fräsa i ytterligare 2–3 minuter.
    • Slå i vatten, fiskfond,hummerfond och saffranspasta. Tillsätt timjan och lagerblad och låt småkoka i ca 20 minuter.
    • Tärna tomater, lax och sej och lägg i grytan. Låt småkoka i ungefär 5 minuter tills fisken är klar. Lägg i räkorna och smaka av med vinäger, salt och peppar.
    • Blanda färskost med senap, kryddpasta och lite nymald svartpeppar. Forma till ägg.
    • Servera soppan på en trevlig tallrik toppad med ett färskostägg och lite plockad dill. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny