Ingredienser
Tomatsås
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
-
Lök, tärnad 120.0 g
-
Vatten 400.0 ml
-
Salt 7.0 g
-
Citron, juice färskpressad 15.0 g
-
Vatten 10.0 g
Fänkålssallad
-
Fyra Skånska Gryn, kokt 675.0 g
-
Fänkål, strimlad 600.0 g
-
Rödlök, tärnad 90.0 g
-
Dill, färsk hackad 40.0 g
-
Citron, juice färskpressad 50.0 g
-
Salt 20.0 g
Vid servering
-
Torsk, filé 1.3 kg
Förberedelser
-
Tomatsås
- Sautera löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Tillsätt Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong och salt, koka upp och red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse utblandat i vatten.
- Justera smaken med citron juice, Knorr Kryddpasta Timjan och Knorr Kryddpasta Basilika.
- Mixa såsen slät eller servera den som den är.
-
Fänkålssallad
- Blanda samtliga ingredienser.
-
Vid servering
- Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm igenom såsen och slå denna över fisken.
- Servera fisken med fänkålssallad och crème fraiche.