Menu

Ingredienser

+

Tomatsås

Fänkålssallad

Vid servering

  • Torsk, filé 1.3 kg

Citron, timjan och basilika utgör smaksättningen i denna enkla tomatsås med en skön medelhavskänsla. Avnjuts bäst i sällskap med vit ångad fisk. Fänkål som är en del av tillbehöret, har en god och tydlig smak, som påminner om lakrits.

...

Förberedelser

  1. Tomatsås

    • Sautera löken mjuk i matfett. Tillsätt Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong och salt, koka upp och red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse utblandat i vatten.
    • Justera smaken med citron juice, Knorr Kryddpasta Timjan och Knorr Kryddpasta Basilika.
    • Mixa såsen slät eller servera den som den är.
  2. Fänkålssallad

    • Blanda samtliga ingredienser.
  3. Vid servering

    • Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm igenom såsen och slå denna över fisken.
    • Servera fisken med fänkålssallad och crème fraiche.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny