Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tomatsås

Fänkålssallad

  • Fyra Skånska Gryn, kokt 675.0 g
  • Fänkål, strimlad 600.0 g
  • Rödlök, tärnad 90.0 g
  • Dill, färsk hackad 40.0 g
  • Citron, juice färskpressad 50.0 g
  • Salt 20.0 g

Vid servering

  • Torsk, filé 1.3 kg
  1. Tomatsås

    • Sautera löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Tillsätt Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong och salt, koka upp och red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse utblandat i vatten.
    • Justera smaken med citron juice, Knorr Kryddpasta Timjan och Knorr Kryddpasta Basilika.
    • Mixa såsen slät eller servera den som den är.
  2. Fänkålssallad

    • Blanda samtliga ingredienser.
  3. Vid servering

    • Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm igenom såsen och slå denna över fisken.
    • Servera fisken med fänkålssallad och crème fraiche.