Ingredienser
Entrecôte med bearnaise, tomatsallad och rödvinssås
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.7
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Entrecôte
Nötkött, entrecöte a 250g
/g
2.5 kg
0%
Olja och smör till stekning
/
0.0
0%
Rödvinssås
Schalottenlök, banan skalade
/stk
2.0 stk
0%
Morötter
/stk
0.5 stk
0%
Rapsolja
/msk
1.0 msk
0%
SLOTTS Tomatpuré Delikatesskryddad 6x440 gr
/msk
1.0 msk
0%
Rött vin
/l
7.0 dl
0%
Timjankvist
/stk
1.0 stk
0%
Rosmarin, färsk kvist
/stk
1.0 stk
0%
Vitlöksklyfta
/stk
1.0 stk
0%
Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1 L
/dl
0.5 dl
0%
Vatten
/
9.0 dl
0%
Champinjoner
/stk
3.0 stk
0%
Tomater
/stk
1.0 stk
0%
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
MAILLE Sherryvinäger - flaska, 6x500 ml
/msk
2.0 msk
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Bloody Mary-vinägrett
Tomatjuice
/l
2.5 dl
0%
Olja, oliv
/l
1.0 dl
0%
Vitlöksklyfta, riven
/stk
1.0 stk
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/dl
0.5 dl
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Worchestershiresås
/msk
1.0 msk
0%
Pepparrot, nyriven
/msk
1.0 msk
0%
Svartpeppar
/tsk
1.0 tsk
0%
Citronjuice
/msk
2.0 msk
0%
Blekselleri, finhackad
/msk
2.0 msk
0%
Tabasco eller annan hot sauce
/tsk
2.0 tsk
0%
Tomatsallad
Tomater
/kg
1.0 kg
0%
Gräslök
/msk
2.0 msk
0%
Bloody Mary-Vinägrett (Se Recept)
/
0.0
0%
Bearnaise
Reduktion:
/
0.0
0%
Schalottenlök
/stk
0.0 kg
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/kg
0.0 kg
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Vatten
/msk
0.0 msk
0%
Vitpeppar hel
/kg
0.0 kg
0%
Chiliflakes, En Nypa
/
0.0
0%
Smör
/kg
600.0 g
0%
Äggulor
/stk
6.0 stk
0%
Salt
/g
0.0 g
0%
Dragon, färsk hackad
/msk
4.0 msk
0%
Persilja, hackad fint
/msk
4.0 msk
0%
Knorr Kalvbuljong, pulver 3 x 1,2 kg
/msk
1.0 msk
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Entrecôte
-
Nötkött, entrecöte a 250g 2.5 kg
-
Olja och smör till stekning
Rödvinssås
-
Schalottenlök, banan skalade 2.0 stk
-
Morötter 0.5 stk
-
Rapsolja 1.0 msk
-
SLOTTS Tomatpuré Delikatesskryddad 6x440 gr 1.0 msk
-
Rött vin 7.0 dl
-
Timjankvist 1.0 stk
-
Rosmarin, färsk kvist 1.0 stk
-
Vitlöksklyfta 1.0 stk
-
Vatten 9.0 dl
-
Champinjoner 3.0 stk
-
Tomater 1.0 stk
-
Salt och peppar
Bloody Mary-vinägrett
-
Tomatjuice 2.5 dl
-
Olja, oliv 1.0 dl
-
Vitlöksklyfta, riven 1.0 stk
-
Worchestershiresås 1.0 msk
-
Pepparrot, nyriven 1.0 msk
-
Svartpeppar 1.0 tsk
-
Citronjuice 2.0 msk
-
Blekselleri, finhackad 2.0 msk
-
Tabasco eller annan hot sauce 2.0 tsk
Tomatsallad
-
Tomater 1.0 kg
-
Gräslök 2.0 msk
-
Bloody Mary-Vinägrett (Se Recept)
Bearnaise
-
Reduktion:
-
Schalottenlök
-
Vatten
-
Vitpeppar hel
-
Chiliflakes, En Nypa
-
Smör 600.0 g
-
Äggulor 6.0 stk
-
Salt
-
Dragon, färsk hackad 4.0 msk
-
Persilja, hackad fint 4.0 msk