Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Spenat fylning

  • Lök, tärnad 120.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Vatten 150.0 ml
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 180.0 g
  • MAIZENA Express, ljus snabbredning 6 x 1 kg 50.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Ost, riven 300.0 g
  • Spenat, frusen 450.0 g

Gör Empanadas:

  • Pizzadeg på rulle 520.0 g
  • Ägg (stora, klass A) 1.0 st
  1. Spenat fylning

    • Sautera lök i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin tillsätt vatten och Knorr Visp 31% och låt koka upp. Red sedan av med MAIZENA express.
    • Tillsätt spenat och rör i osten och rör tills denna har smält, smaksätt med Knorr Umami. Låt svalna.
  2. Gör Empanadas:

    • Kavla ut degen och stick ut cirklar på 10-12 cm i diameter.
    • Lägg 1- 1 1/2 msk fyllning på varje deg cirkel och pensla halva cirkelns kant med vatten. Vik över och förslut halvmånen med en gaffel.
    • Pensla pirogen med ägg.
    • Baka i ugn på vid 200 grader i 7 minuter.