Ingredienser
Kikärts och rödbetssås
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 20.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Rödbetor 1.0 kg
-
mjölk, gärna laktosfri 3.0 l
-
Svartpeppar, grovmald 1.0 g
-
Getost 200.0 g
-
Tomatsaft 700.0 g
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 180.0 g
Mornaysås
-
Svartpeppar, grovmald
-
mjölk, gärna laktosfri
-
Salt 30.0 g
Montering
-
Getost
Förberedelser
-
Kikärts och rödbetssås
-
Fräs löken i margarin i 10 minuter.
-
Tillsätt rödbetsstrimlor och fräs i ytterligare 5 minuter.
-
Tillsätt resten av såsens ingredienser och låt koka upp.
-
-
Mornaysås
-
Låt mjölken koka upp och tillsätt Knorr ljus roux. Koka upp och rör i 5 minuter.
-
-
Montering
-
Lägg upp lasagne och strö getost på ytan.
-
Grädda i 160 grader C i 45 minuteroch låt dra i 15 minuter.
-