Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Ägg 1.0 stk
  • Mjölk 1.0 dl
  • Grädde eller gräddalternativ 0.5 dl
  • Vetemjöl 2.0 dl
  • Salt
  • Socker 4.0 msk
  • Kanel malen 1.0 tsk
  • 1 krm malen ingefära
  • Frityrolja
  • Struvjärn
  1. Gör så här

    • Värm oljan till 180°C. Blanda sockret med kryddorna. Vispa ihop ägg med lite av mjölken. Tillsätt försiktigt vetemjölet. Vispa i resterande mjölk, grädde och salt.
    • Doppa järnet i den varma oljan, så att det blir riktigt varmt. Doppa sedan järnet i smeten så att 2/3 täcks. Fritera gyllenbruna. Ta av struvan från järnet och rulla i kanelsocker.