Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Klyftpotatis

  • Bakpotatis 2.0 kg
  • Frityrolja 1.0 l
  • Knorr Köttbuljong, pulver 3 x 1,3 kg 5.0 g

Ranchdressing

  1. Klyftpotatis

    • Skär potatisen i antingen båtar eller stavar. Koka den nästan mjuk, skölj i kallt vatten och lägg över på en handduk för att torka.
    • Fritera sedan potatisen i 120 grader varm olja tills den blir mjuk. Ta upp och lägg över på hushållspapper.
    • Fritera sedan potatisen i 180 grader varm olja tills den blir spröd och gyllenbrun.
    • Ta upp, lägg över på hushållspapper och strö över Knorr Oxbuljong.
  2. Ranchdressing

    • Mixa alla ingredienserna och smaksätt eventuellt dressingen med ytterligare salt och nymalen peppar.