Menu

När Whole Foods Market i slutet av förra året siade om vilka trender som skulle komma stort i år, var den ”episka frukosten” en av trenderna. Och vad är mer episkt än en riktigt äggig frukost/brunch/frunch, vare sig det är i form av en äggröra, en pannkaka, en spännande chakshouka eller lyxiga ägg Benedict. Här har vi samlat våra bästa och matigaste ”kalla det vad du vill”-recept och några värdefulla tips på frukostvägen.

Trött på smoothies? Jamen hotta upp dem med roliga, oväntade, nyttiga och snygga ingredienser då. Det finns alltid sätt att uppdatera en smoothie så att den fyller dina egna trendkrav. 

Om det är någonting som det går trender i så är det väl ändå bröd. Därför kan en så enkel sak som ett brödbyte göra stor skillnad för hur ditt erbjudande upplevs. Och så fort din rätt upplevs som lyxigare och mer arbetad, ja då vet du vad du kan göra med prislappen. Fattiga riddare låter tex gott. Men fattiga riddare på brioche låter betydligt lyxigare.

Att gröt i alla dess former fått sig ett uppsving under senare år, har väl knappast undgått någon, men vi tycker nog att denna take away-kompatibla goding borde få ta ännu större plats. Grundråvaran är billig, variationsmöjligheterna enorma och du kan dessutom enkelt anpassa dina toppings efter rådande trender. Färska bär är alltid trevligt och trendigt när säsongen tillåter men annars går vi fortfarande igång på saker som brynt smör samt kompotter  och inlagda frukter av olika slag.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny