Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pho buljong

  • Vatten 2.5 l
  • KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 50.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Socker 25.0 g
  • Kanel, hel 2.0 st
  • Stjärnanis
  • Kryddnejlika, hela
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g

Risnudlar

  • Nudlar, glas 800.0 g

Till servering:

  • Kycklingkött, tillagat strimlat 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 200.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g
  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Kycklingfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Risnudlar

    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering:

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kycklingkött i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och kycklingen. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.