Ingredienser
Pho buljong
-
Vatten 2.5 l
-
KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 50.0 g
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Socker 25.0 g
-
Kanel 2.0 st
-
Stjärnanis
-
Kryddnejlika, hela
Risnudlar
-
Nudlar, glas 800.0 g
Till servering:
-
Kycklingkött, tillagat strimlat 750.0 g
-
Lök, strimlad 150.0 g
-
Böngroddar 200.0 g
-
Garnityr:
-
Basilika, thai 20.0 g
-
Lök, rostad 100.0 g
Förberedelser
-
Pho buljong
- Häll vatten, Knorr Kycklingfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
- Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
-
Risnudlar
- Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
-
Till servering:
- Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kycklingkött i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och kycklingen. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.