Menu

Ingredienser

+

Pho buljong

Risnudlar

  • Nudlar, glas 800.0 g

Till servering:

  • Kycklingkött, tillagat strimlat 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 200.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g

Pho, som uttalas fuh, är en nudelsoppa som många anser vara Vietnams nationalrätt. Hemligheten bakom soppan är alltid den smakrika buljongen. Den serveras som frukost, lunch eller middag, och ofta som gatumat. Här ett recept på pho med kyckling.

...

Förberedelser

  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Kycklingfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Risnudlar

    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering:

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kycklingkött i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och kycklingen. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny