Menu

Ingredienser

+

Pho buljong

Risnudlar

  • Nudlar, glas 800.0 g

Till servering:

  • Kycklingkött, tillagat strimlat 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 200.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g

Förberedelser

  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Kycklingfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Risnudlar

    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering:

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kycklingkött i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och kycklingen. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny